Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 40 g di zucchero + q.b
- 50 g di latte
- 25 g di lievito di birra fresco
- 70 g di burro morbido, a pezzi
- 320 g di patate, lessate e schiacciate
- 250 g di farina tipo 00
- 250 g di farina manitoba
- 2 uova medie
- 1000 g olio di arachidi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1192 kJ / 285 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ciambelle graffe napoletane
2 Std. 40 Min
Castagnole
1h 20 min.
Zeppole di San Giuseppe
1h 50min
Bomboloni al forno
3h 35min
Cono graffa
1h
Castagnole ripiene
14h
Pizzette fritte
1 Std. 55 Min
Pan di Spagna
1h 50min
Ravioli dolci fritti
1h
Ciambelle al limone (di Luca Montersino)
4 godz. 45 min
Calzoni fritti napoletani
2h 30 min.
Chiacchiere
1 Std. 35 Min