Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 citron jaune non traité
- 12 pommes de terre cireuses (à chair ferme), type ratte
- 4 - 5 artichauts poivrade
- 6 oignons nouveaux
- 2 gousses d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 600 g de sauté de veau, coupé en cubes (3 cm)
- 5 g de ras el-hanout
- 200 g de vin blanc
- 350 g de bouillon de légumes
- du sel
- 300 g de petits pois frais
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1710 kJ / 407 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 13 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Couscous de légumes, semoule et amandes
45min
Sauté d'agneau aux légumes
45min
Blanquette de veau
1h
Blanquette de veau
1h
Pot-au-feu
1h 40min
Couscous de légumes au lapin
1h
Cuisse de dinde aux légumes nouveaux
1h 15 min
Ragoût de langouste
1h 35 min
Tajine d'agneau safrané aux carottes fondantes
1h
Tajine de poulet aux légumes de printemps
1h
Couscous de veau
1h 25min
Couscous d'agneau et légumes
1h 10min