Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 citron jaune non traité
- 12 pommes de terre cireuses (à chair ferme), type ratte
- 4 - 5 artichauts poivrade
- 6 oignons nouveaux
- 2 gousses d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 600 g de sauté de veau, coupé en cubes (3 cm)
- 5 g de ras el-hanout
- 200 g de vin blanc
- 350 g de bouillon de légumes
- du sel
- 300 g de petits pois frais
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1710 kJ / 407 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 13 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Blanquette de veau
1 Std.
Boeuf carotte
1j 35 menit
Tajine d'agneau safrané aux carottes fondantes
1 Std.
Veau aux olives
1 Std.
Bœuf carottes
2小时
Couscous d'agneau et de légumes (bidawi)
1h 5min
Blanquette de veau
1 Std.
Sauté de veau Marengo
1h 15min
Bœuf bourguignon
1小时 25 分钟
Bœuf à la ficelle
1h 5min
Veau aux carottes et au cerfeuil
1h 40min
Sauté de veau Marengo
55min