Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Artichoke and Pancetta Filling
- 3 ½ oz carrots, in pieces (1 in.)
- 3 ½ oz leeks, white part only, in pieces (1 in.)
- 2 oz pancetta, diced (¼ in.)
- 10 ½ oz artichoke hearts, packed in water, drained and cut into pieces
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 pinch salt
- 2 oz goat cheese
- 1 egg yolk, from a large egg
Ravioli
- 3 oz Parmesan cheese, cubed
- 1 homemade pasta dough, from Fresh Pasta Homemade
- all-purpose flour, to dust
- water, to boil pasta
- salt, to boil with pasta
- unsalted butter, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1234 kJ / 295 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pizza Dough
1h
Quick Puff Pastry
1 Std. 20 Min
Focaccia with Sea Salt Flakes
1h 40min
Marinara Sauce
40min
Pizza Dough (TM5/6 Metric)
1h
Kimchi Butter
1h 10min
Steamed Corn with Chipotle Mayonnaise and Cilantro Salsa
45 Min
Meatballs with Romesco Sauce
1h 40min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3h 35min
Fresh pasta dough
1h
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1 Std. 20 Min
Homemade Pasta
1h