Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Artichoke and Pancetta Filling
- 3 ½ oz carrots, in pieces (1 in.)
- 3 ½ oz leeks, white part only, in pieces (1 in.)
- 2 oz pancetta, diced (¼ in.)
- 10 ½ oz artichoke hearts, packed in water, drained and cut into pieces
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 pinch salt
- 2 oz goat cheese
- 1 egg yolk, from a large egg
Ravioli
- 3 oz Parmesan cheese, cubed
- 1 homemade pasta dough, from Fresh Pasta Homemade
- all-purpose flour, to dust
- water, to boil pasta
- salt, to boil with pasta
- unsalted butter, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1234 kJ / 295 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Peking-Style Duck Pancakes
11h 25 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Venezia Bread
11 Std.
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45 min
Caesar Salad
30 min
Loaded Potato Waffle
50min
Basil Pesto (TM5 Metric)
10min
Focaccia with Rosemary and Honey
1 godz. 10 min
Homemade Pasta
1 godz.
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50min
Parmesan Risotto (TM6)
30 min
Focaccia with Sea Salt Flakes
1 godz. 40 min