Ravioli Stuffed with Artichokes and Pancetta

Ravioli Stuffed with Artichokes and Pancetta

4.8 10 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 50 dk
6 portions

Malzemeler

Artichoke and Pancetta Filling
  • carrots in pieces (1 in.)
    3 ½ oz
  • leeks white part only, in pieces (1 in.)
    3 ½ oz
  • pancetta diced (¼ in.)
    2 oz
  • artichoke hearts, packed in water drained and cut into pieces
    10 ½ oz
  • extra virgin olive oil
    1 oz
  • salt
    1 pinch
  • goat cheese
    2 oz
  • egg yolk from a large egg
    1
Ravioli
  • Parmesan cheese cubed
    3 oz
  • homemade pasta dough from Fresh Pasta Homemade
    1
  • all-purpose flour to dust
  • water to boil pasta
  • salt to boil with pasta
  • unsalted butter to garnish

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Protein 15 g
Kalori 1234 kJ / 295 kcal
Yağ 15 g
Lif 7 g
Karbonhidrat 28 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...