Cihazlar ve Aksesuarlar
Ravioli Stuffed with Artichokes and Pancetta
Hazırlık 30 dk
Toplam 50 dk
6 portions
Malzemeler
Artichoke and Pancetta Filling
-
carrots in pieces (1 in.)3 ½ oz
-
leeks white part only, in pieces (1 in.)3 ½ oz
-
pancetta diced (¼ in.)2 oz
-
artichoke hearts, packed in water drained and cut into pieces10 ½ oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
salt1 pinch
-
goat cheese2 oz
-
egg yolk from a large egg1
Ravioli
-
Parmesan cheese cubed3 oz
-
homemade pasta dough from Fresh Pasta Homemade1
-
all-purpose flour to dust
-
water to boil pasta
-
salt to boil with pasta
-
unsalted butter to garnish
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
15 g
Kalori
1234 kJ /
295 kcal
Yağ
15 g
Lif
7 g
Karbonhidrat
28 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Fresh Pasta Homemade
10 Tarif
Amerika Birleşik Devletleri
Amerika Birleşik Devletleri
Bunları da beğenebilirsiniz...
Tzatziki
20 dk
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
Değerlendirme yok
Baked Chili Beans
50 dk
Southern Black-Eyed Peas
1sa 35 dk
Challah
3sa 10 dk
Steak Tartare
15 dk
Gazpacho
1sa 15 dk
Spicy Lemon Vinaigrette
5 dk
Tuna Tartare
40 dk
Caramelized Onion and Goat Cheese Tarts
1sa
Eggcellent Caesar Dressing
10 dk
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3sa 40 dk