Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Artichoke and Pancetta Filling
- 3 ½ oz carrots, in pieces (1 in.)
- 3 ½ oz leeks, white part only, in pieces (1 in.)
- 2 oz pancetta, diced (¼ in.)
- 10 ½ oz artichoke hearts, packed in water, drained and cut into pieces
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 pinch salt
- 2 oz goat cheese
- 1 egg yolk, from a large egg
Ravioli
- 3 oz Parmesan cheese, cubed
- 1 homemade pasta dough, from Fresh Pasta Homemade
- all-purpose flour, to dust
- water, to boil pasta
- salt, to boil with pasta
- unsalted butter, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1234 kJ / 295 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cheesy Zucchini Pappardelle
50min
Boeuf Bourguignon
11h 25 min
Potstickers
45 min
Sikil Pak (Pepita Dip)
25 min
Guava Paste Cookies
45 min
Orange Sorbet with Sparkling Wine
8h
Sautéing 14 oz Eggplant
35min
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40 Min
Pomegranate Mojito
10 min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 Min
Apple Tarte Tatin with Crème Anglaise
1h 30 min
Holiday Stuffing
1h