
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 3 ½ oz Parmesan cheese cut into pieces
- 35 oz water
- 17 ½ oz russet potatoes cut into pieces
- 11 oz all-purpose flour
- 1 large egg
- 1 tsp salt
Filling
- 2 - 3 garlic cloves
- 1 - 2 pinches chili powder
- 1 oz olive oil
- 3 ½ oz bread crumbs
- 10 - 12 anchovy fillets, preserved in oil drained, cut into pieces
Tomato Sauce
- 3 ½ oz leeks cut into pieces (1 in.)
- 1 oz olive oil
- 17 ½ oz canned chopped tomatoes
- 1 - 2 pinches sugar
- 2 tsp salt plus 1 tbsp to boil gnocchi
- ½ oz fresh basil leaves only, plus extra to garnish
- 4 ½ oz mozzarella cheese cubed (¼ in.)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 884 kcal / 3701 kJ
- Protein
- 32 g
- Yağ
- 35 g
- Karbonhidrat
- 105 g
- Lif
- 9.1 g
- Doymuş Yağ
- 13 g
- Sodyum
- 2300 mg