Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Profiteroles de tomate seco
- 80 g farinha tipo 65
- 30 g tomate seco, em óleo escorrido
- 120 g água
- 50 g manteiga
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de açúcar
- 2 ovos médios
Recheio
- 80 g queijo gorgonzola
- 80 g queijo-creme
- 2 c. sopa de sumo de limão
- 1 pitada de pimenta (isteğe bağlı)
Creme de couve-flor
- 50 g manteiga
- 700 g couve-flor
- 600 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
veya 1 cubo de caldo de legumes - 200 g natas
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1385.7 kJ / 331.2 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Karbonhidrat
- 15.5 g
- Yağ
- 27.4 g
- Doymuş Yağ
- 16.5 g
- Lif
- 2.5 g
- Sodyum
- 382.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sopa de nabo e espinafres
45min
Crème au Moulin Vert
40min
Sopa de legumes com pesto
55min
Aveludado de cebola e tomilho
40min
Creme de couve-flor com pinhões
40min
Creme de brócolos e amêndoa
40min
Creme de curgete
40min
Vichyssoise de agrião
35 Min
Creme de couve-flor
45min
Creme de castanha e aipo
40min
Creme de cenoura, leite de coco e caril
45min
Creme de ervilhas e agrião
45min