Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Profiteroles de tomate seco
- 80 g farinha tipo 65
- 30 g tomate seco, em óleo escorrido
- 120 g água
- 50 g manteiga
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de açúcar
- 2 ovos médios
Recheio
- 80 g queijo gorgonzola
- 80 g queijo-creme
- 2 c. sopa de sumo de limão
- 1 pitada de pimenta (isteğe bağlı)
Creme de couve-flor
- 50 g manteiga
- 700 g couve-flor
- 600 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
veya 1 cubo de caldo de legumes - 200 g natas
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1385.7 kJ / 331.2 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Karbonhidrat
- 15.5 g
- Yağ
- 27.4 g
- Doymuş Yağ
- 16.5 g
- Lif
- 2.5 g
- Sodyum
- 382.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Creme de couve-flor com pinhões
40min
Creme de curgete
40min
Creme de brócolos e espinafres com ovo escalfado
1h
Creme de alho-francês com sementes de abóbora
35min
Creme de abóbora e couves-de-bruxelas
30min
Creme de curgete
20min
Creme de cenoura, feijão-branco e caril
45 Min
Creme de couve-flor
45 Min
Creme de brócolos e queijo camembert
45 Min
Creme de abóbora e tomate
35min
Creme de curgete e abóbora
50 Min
Sopa de cenoura e canónigos
35min