Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de nécoras
- 1000 g de caldo de pescado
- 150 g de cebolla en cuartos
- 70 - 80 g de zanahoria
- 1 diente de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de pimentón
- 2 cucharadas de arroz
- 30 g de brandy
- 100 g de salsa de tomate
- 1 cucharadita de sal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 620 kJ / 148 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Karbonhidrat
- 9.5 g
- Yağ
- 9.5 g
- Lif
- 1.2 g
Alternatif tarifler
Pastel de cabracho
2u. 50min
Crema de porrusalda con bacalao y huevas de trucha
35min
Vieiras "Rias baixas"
1h 10min
Casadielles
3u.
Calamares en su tinta
1u. 5min
Sopa de mejillones al azafrán
40 Min
Rollo de bonito
1h 10min
Crema de espárragos y gambas
30 Min
Crema de mejillones
1h
Cocochas con almejas (País Vasco)
45min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40 Min
Arroz caldoso con zamburiñas
45min