Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g postas de bacalhau demolhado finas, s/ pele e s/ espinhas
- Farinha q.b. p/ panar
- Azeite q.b. p/ fritar
- 600 g tomate maduro cortado em pedaços
- 2 dentes de alho
- 20 g salsa
- 200 g cogumelos frescos laminados
- 40 g vinho do Porto
- Sal q.b.
- 1 pitada de pimenta
- 800 g batata cortada às rodelas grossas (1,5 cm de espessura aprox.)
- Pão ralado q.b.
- 2 ovos batidos
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2605 kJ / 623 kcal
- Protein
- 42 g
- Karbonhidrat
- 44 g
- Yağ
- 30 g
- Lif
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bacalhau gratinado com maionese
1 Std. 20 Min
Bacalhau à Zé do Pipo
1 Std.
Pão branco
15 Std.
Pão de lavrador
16 godz. 15 min
Frango com molho de gengibre
1 Std. 20 Min
Arroz de polvo com amêijoas
3h 20min
Bacalhau à moda de Braga
40 Min
Borrego à moda de Alpiarça
25 Std.
Filetes de perca em cesto de alface com molho de feta e limão
35min
Amêijoas com pescada, camarão e molho de coentros
3 Std.
Baguetes
15 Std.
Creme de pasteleiro
15min