Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Zwiebel
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- 1 Zweig Thymian, abgezupft
- 1 Zweig Majoran, abgezupft
- 30 g Olivenöl
- 300 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Gemüsebrühwürfel (für je 0,5 l) - 300 g Tomatensaft
- 30 g Tomatenmark
- 250 g Cherry-Tomaten
- 200 g breite, grüne Bohnen, frisch
- 200 g grüne Bohnen
- 200 g Zucchini, in Würfeln
- 200 g Wachsbohnen, gelb
- 200 g gelbe Paprika, in Würfeln
- 1 ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 200 g Feta, zerbröselt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1381 kJ / 330 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 6.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Wirsingsuppe
35min
Bohnen-Tomaten-Eintopf
45min
Minestrone mit Cannellini-Bohnen
40min
Bohneneintopf mit Feta
45min
Eintopf von Wintergemüsen
50min
Grüne Minestrone
30min
Minestrone mit Kichererbsen
13h
Bohnen-Kartoffel-Curry
40min
Vegetarischer Eintopf
1h
Bohnen "bretonische Art" (Eintopf)
35min
Gemüseeintopf Ägäis
50min
Pilze mit Kichererbsen
9h