![Focaccia aux pommes de terre et romarin Focaccia aux pommes de terre et romarin](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/83668.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 - 40 g de parmesan, en morceaux (2-3 cm)
- 300 g d'eau
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 1 c. à café de sucre
- 40 g d'huile d'olive extra vierge (à adapter)
- 500 g de farine manitoba
- 10 g de sel (à adapter)
- 250 g de pommes de terre, pelées et coupées en tranches fines (1-2 mm)
- 1 - 2 brins de romarin, frais, lavé et séché
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2719 kJ / 650 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 107 g
- Yağ
- 19 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia aux oignons
2sa 20 dk
Gâteau de Linz
1 godz.
Pain tessinois
1h 50min
Hamburger et coleslaw
40 Min
Mini pizzas au fromage de chèvre
1 godz. 35 min
Pain paysan
3h
Pains de Saint-Gall
26h 30min
Baguette
1h 45min
Pâte de base pour pain
24 Std. 30 Min
Tresse russe aux canneberges
3h
Pain aux graines de lin
1 godz. 30 min
Bonhomme en pâte
2h 10min