
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pâte
- 220 g d'eau
- 1 c. à café de sucre
-
20
g de levure boulangère fraîche
veya 2 c. à café de levure boulangère sèche (8 g) -
400
g de farine manitoba
veya 400 g de farine pour pizza - 1 c. à café de sel
Garniture
- 30 g d'olives noires dénoyautées
- 30 g de fromage provolone en dés (env. 1-2 cm)
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- ½ gousse d'ail
- 100 g de tomates-cerises épépinées et coupées en deux
- 2 - 3 feuilles de basilic séché lavées et essorées
- ½ c. à café de sel
- 50 g de courgettes en dés (d’env. 1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 495 kcal / 2071 kJ
- Protein
- 15 g
- Yağ
- 16 g
- Karbonhidrat
- 79 g