
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pâte
- 30 g d'huile d'olive extra vierge pour badigeonner
- 220 g d'eau
-
20
g de levure fraîche
veya 1 c. à café de levure sèche (env. 8 g) - 1 c. à café de sucre
- 400 g de farine pour pizza
- 1 c. à café de sel
Garniture
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 140 g de mozzarella égouttée, coupée en morceaux
-
250
g de tomates fraîches, épépinées, en dés
veya 250 g de tomates pelées en dés, en boîte concassées - 1 brin de basilic frais feuilles lavées et essorées
- 1 c. à café de sel
Terminer la préparation
- 50 g de champignons de Paris, frais à l’huile ou frais, en tranches
- 50 g de cœurs d'artichaut à l'huile
- 50 g d'olives noires dénoyautées
- 30 g de jambon cuit en tranches
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 858 kcal / 3590 kJ
- Protein
- 29 g
- Yağ
- 38 g
- Karbonhidrat
- 107 g