Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g ziaren pszenicy (patrz wskazówka)
- 150 g mąki żytniej
- 20 g drożdży świeżych, pokruszonych
- 330 g wody
- 60 g oliwy z oliwek, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia miski i blachy
- 1 łyżeczka soli
- 2 gałązki rozmarynu, świeżego, tylko liście
- mąka pszenna, do oprószenia blatu
- 1 łyżeczka soli gruboziarnistej
- Besin Değeri
- şuna göre 1 kawałek
- Kalori
- 798.1 kJ / 190.7 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Karbonhidrat
- 28.4 g
- Yağ
- 7.2 g
- Lif
- 1.8 g
Alternatif tarifler
Podpłomyki z masłem ziołowym
40 Min
Krakersy z sezamem i makiem
40 Min
Grissini - paluchy chlebowe
3sa
Focaccia z cebulą, oliwkami i rozmarynem
2h 35min
Pasta Mutabal z podpłomykami
1sa 35 dk
Focaccia z pastą serową z oliwkami
2h 10 min
Focaccia z figami i rozmarynem
2h
Pesto z bazylii
10 min
Żytnie podpłomyki
2h 10 min
Focaccia z pomidorkami koktajlowymi i anchois
1 Std. 45 Min
Focaccia z pomidorkami i oliwkami
2h
Chrupiąca focaccia
2h 10 min