Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g batata
- 50 g abóbora
- 50 g feijão-verde
-
30
g carne de vitela ou borrego
veya 30 g carne de frango, s/ osso e s/ pele ou borrego - 200 g água
- 1 pitada de sal
- Azeite q.b. p/ envolver
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 417.1 kJ / 99.7 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Karbonhidrat
- 15.5 g
- Yağ
- 1 g
- Doymuş Yağ
- 0.3 g
- Lif
- 2.7 g
- Sodyum
- 186.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
O 1º puré de pescada
30 min
3 purés de carne - introdução do peru, da couve-flor e dos brócolos
45 min
Puré de pera
15 menit
Puré de carne e espinafres
30 min
Puré de pera e banana
5 menit
Puré de cenoura e batata
30 min
Puré de maçã, pera e banana
15 menit
Puré de peixe e legumes
35 min
Puré de legumes e carne
40 min
Puré de maçã
15 menit
2 purés de legumes - puré base e introdução da alface
30 min
O 1º puré de carne
30 min