Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 spicchi di aglio
- 1 foglia di salvia fresca, lavata
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 30 g di scalogno a pezzi
- 70 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di vino rosso
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 6 bacche di ginepro
- 1 cucchiaino di cumino in polvere
- 1 cucchiaino raso di origano secco
- 1 cucchiaino raso di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Ricetta completa
- Kalori
- 2883 kJ / 689 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Karbonhidrat
- 9.8 g
- Yağ
- 50.6 g
- Lif
- 3.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Faraona ai funghi porcini
1 Std. 10 Min
Cinghiale in agrodolce alla romana
25h 40min
Coniglio ai funghi
1 Std. 10 Min
Insalata di polpo, patate e cannellini con olio al limone
3h
Cozze piccanti con ceci e pomodorini
35 Min
Capriolo alla valdostana
1h 45min
Coniglio stufato
1 Std. 10 Min
Cinghiale in umido
1h 45min
Cinghiale ai frutti di bosco
26h
Ragù di calamari a Cottura Lenta
5 Std. 30 Min
Pappardelle al ragù di cinghiale
2h
Ragù di funghi
1 Std. 10 Min