Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 150 g Weizenkorn
- 200 g Wasser
- ½ Würfel frische Hefe (20 g)
- 1 TL Zucker
- 250 g Weizenmehl
- 25 g Olivenöl
- 1 TL Salz
Belag
- 1 rote Zwiebel (70 g), in Ringen
- 300 g roter Hokkaido, in Stücken (ca. 5 mm)
- 100 g Schinkenwürfel, roh
- 20 g Olivenöl
- ½ TL Salz
- ½ TL Rosmarin, getrocknet, gerebelt
- 150 g Gruyère, in Stücken
- 150 g Äpfel, sauer, süss-säuerlich, geviertelt
- 200 g Crème Fraîche, mit 30 % Fettgehalt
- ½ Bund Schnittlauch, frisch, fein geschnitten (ca. 5 g)
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3472 kJ / 829 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 82 g
- Yağ
- 40 g
- Lif
- 9.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lauch-Risotto mit Äpfeln und Ziegenkäse
40min
Rosenkohl-Risotto mit Speck
30min
Karotten-Chicoreé-Risotto
40min
Kürbis-Flammkuchen mit Apfel-Kräuter-Hack
1h 30 min
Kürbislasagne
1h 40min
Spargelquiche
1u.
Bärlauch-Chnöpfli
1u.
Kabis-Rüebli-Salat mit Feta
15min
Kartoffel-Zucchetti-Tortilla
1h 10min
Ofenguck mit Zucchetti
1h 10min
Broccoli-Burger an Radieschen-Salsa
1u.
Randensalat
10min