Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 150 g Weizenkorn
- 200 g Wasser
- ½ Würfel frische Hefe (20 g)
- 1 TL Zucker
- 250 g Weizenmehl
- 25 g Olivenöl
- 1 TL Salz
Belag
- 1 rote Zwiebel (70 g), in Ringen
- 300 g roter Hokkaido, in Stücken (ca. 5 mm)
- 100 g Schinkenwürfel, roh
- 20 g Olivenöl
- ½ TL Salz
- ½ TL Rosmarin, getrocknet, gerebelt
- 150 g Gruyère, in Stücken
- 150 g Äpfel, sauer, süss-säuerlich, geviertelt
- 200 g Crème Fraîche, mit 30 % Fettgehalt
- ½ Bund Schnittlauch, frisch, fein geschnitten (ca. 5 g)
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3472 kJ / 829 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 82 g
- Yağ
- 40 g
- Lif
- 9.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kürbis-Risotto mit Speck
25min
Kürbis Curry mit Basmatireis und Brokkoli
1sa
Kürbislasagne
1 Std. 40 Min
Kürbisrisotto
35 dk
Gefüllte Vollkornbrötchen mit Gemüsesticks und Dip
1 Std. 10 Min
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping (2 Portionen)
50 dk
Spargelquiche
1sa
Kürbis-Tagliolini
1h 20min
Randen-Dinkel-Risotto
35 dk
Gnocchi-Gratin mit Lauch
50 dk
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping
50 dk
Gemüsewähe (TM6)
25min