Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 1 TL Rosmarin, getrocknet, gehackt
- 1 frische, rote Chilischote oder Peperoni, frisch, entkernt
- 40 g Olivenöl
- 2 Dosen Kichererbsen, getrocknet (à 400 g), abgetropft
- 850 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Lorbeerblatt, frisch
- 250 g Nudeln, kleine Sorte, z.B. Spiralen, Farfalle, Penne
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2676 kJ / 640 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 80 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 12.4 g
Alternatif tarifler
Kichererbsen "Alentejo-Style"
40min
Bandnudeln mit Erbsensauce
30 Min
Linsen-Sahne-Nudeln
30 Min
Gewürzreis mit Studentenfutter und Spinat
40min
Brokkoli-Pasta
25 min
Kichererbsen-Eintopf
30 Min
Möhren-Pasta
25 min
Nudel-Porree-Topf
25 min
Gemüsereis mit Kokosmilch und Cashewkernen
1h
Brokkoli-Kräuter-Pasta
20min
Spinat-Nudeln mit Muskatsahne
30 Min
Zucchini-Reis-Topf
45min