Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 1 TL Rosmarin, getrocknet, gehackt
- 1 frische, rote Chilischote oder Peperoni, frisch, entkernt
- 40 g Olivenöl
- 2 Dosen Kichererbsen, getrocknet (à 400 g), abgetropft
- 850 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Lorbeerblatt, frisch
- 250 g Nudeln, kleine Sorte, z.B. Spiralen, Farfalle, Penne
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2676 kJ / 640 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 80 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 12.4 g
Alternatif tarifler
Brokkoli-Kräuter-Pasta
20 Min
Quinoa-Risotto Provençale
30 phút
Mediterranes Reisgericht
1 Std.
Zitronen-Linsen-Sauce zu Nudeln
30 phút
Linsen-Sahne-Nudeln
30 phút
Grüne Nudeln mit Linsen-Curry
20 Min
Kichererbsen "Alentejo-Style"
40min
Wildreis-Risotto mit Brokkoli
55min
Bandnudeln mit Erbsensauce
30 phút
Gewürzreis mit Studentenfutter und Spinat
40min
Nudel-Porree-Topf
25min
Tomatensauce mit roten Linsen und Rotwein
40min