Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 baby bok choy, cut in half lengthwise
- 1 whole fish, gutted, cleaned (approx. 24 oz)
- 2 tangerines, sliced, plus extra, halved and sliced, to garnish
- 2 green onions, cut into pieces (2 in.)
- ½ oz ginger, peeled, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 2 dried red chilies, stems removed
- ½ oz sesame oil
- 2 tbsp fermented black bean paste
- 3 oz tangerine juice
- 22 oz water, divided
- chopped cilantro, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1046 kJ / 250 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 15 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 461 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 Min
Stir-Fried Vegetables
15 dk
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55 dk
Shrimp in Garlic Sauce
25 Min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35 Min
Sambal Petai Prawns
20 dk
Thai Steamed Fish With Lime
30min
Curry Fish
35 Min
Thai Fish Curry
50 Min
Mantou Buns with Butternut Squash Soup
55 dk
Basque Burnt Cheesecake
3h 10min