Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 baby bok choy, cut in half lengthwise
- 1 whole fish, gutted, cleaned (approx. 24 oz)
- 2 tangerines, sliced, plus extra, halved and sliced, to garnish
- 2 green onions, cut into pieces (2 in.)
- ½ oz ginger, peeled, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 2 dried red chilies, stems removed
- ½ oz sesame oil
- 2 tbsp fermented black bean paste
- 3 oz tangerine juice
- 22 oz water, divided
- chopped cilantro, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1046 kJ / 250 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 15 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 461 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken porridge with century egg
30min
Green Papaya Fish Soup
2 Std. 15 Min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30min
Prawns and Cuttlefish with Celery
30min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1h 25 min
Steamed Fish Fillets
25 menit
Lemongrass Chicken Soup
50min
Sambal Petai Prawns
20min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Savory Rice Porridge (Congee)
35min
Thai Steamed Fish With Lime
30min