Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Zitrone, ungespritzt, Schale dünn abgeschält und Saft ausgepresst
- 15 g brauner Zucker
- 4 Eier, getrennt
- 240 g Hirse
- 700 g Wasser
- 40 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
-
120
g Ahornsirup
veya 120 g Birnendicksaft - 500 g Magerquark
- 25 g Mehl
- 1 Pck. Weinstein-Backpulver
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1690 kJ / 404 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 2 g
Alternatif tarifler
Hirseauflauf
1 Std. 10 Min
Hirsebrei mit gebratener Banane
30min
Habermus - warmer Dinkelbrei nach Hildegard von Bingen
20min
Herbstlicher Buchweizenbrei
4h 15min
Süße Polentaschnitten mit Apfelmus
50 min
Hirsepuffer
1 Std. 10 Min
Apfelauflauf mit Milchreis
1h 15min
Grießauflauf
1 Std. 30 Min
Türkentommerl (Maisgrießschmarrn)
50 min
Hirsebrei mit Birnen und Nüssen
50 min
Apfel-Hirse-Auflauf
1 Std. 40 Min
Süße Polenta mit Zwetschkenmus
35min