Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Quinoa
- 150 g Wasser
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 50 g getrocknete Tomaten, ohne Öl konserviert
- 50 g schwarze Oliven, entkernt
- 100 g rote Zwiebeln, geviertelt
- 1 Knoblauchzehe
- 10 g Olivenöl, etwas mehr zum Beträufeln
- 200 g Kidneybohnen, aus der Dose, abgetropft
- 1 TL Oregano, getrocknet
-
2
EL frische Petersilie, gehackt
veya 2 EL Koriander, frisch, gehackt - 2 reife Avocados, nur das Fruchtfleisch (ca. 250 g)
- 2 TL Zitronensaft, frisch gepresst
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1572 kJ / 375 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 24 g
- Lif
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Linsen mit Tiroler Knödeln (vegan)
1 Std. 15 Min
Bohnen-Burger (vegan)
1 Std. 20 Min
Kichererbsen-Tomaten-Puffer
30 min
Kichererbsen-Reis-Laibchen mit Ofenkürbis und Labneh
1 Std. 30 Min
Quinoawraps
1 Std.
Quinoa-Süßkartoffel-Risotto mit Kohlsprossen
1 Std. 15 Min
Kichererbsenfladenbrot mit Curry-Gemüsedip
50 Min
Dinkelrisotto mit Mangold (vegan)
8h 30 min
Soja-Bolognese mit Zucchini-Nudeln
50 Min
Vegane Käferbohnen-Burger
1 Std. 45 Min
Veggi-Bohnen-Burger
1 Std. 10 Min
Gebratene Kräuterpolenta auf Ratatouille (vegan)
1 Std.