Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 22 confiserie au caramel, type Carambar, réfrigérés (voir "Conseil(s)")
-
130
g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
veya 130 g de crème fraîche épaisse, 15% m.g. - 4 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
- 500 g de mascarpone
- 60 g de sucre vanillé maison (voir "Conseil(s)")
- cacao en poudre pour la finition
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1625 kJ / 388 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 28 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
AVRIL - Riz au lait et caramel au chocolat - Nicolas Masse
2h
Iles flottantes aux carambars
1 godz. 20 min
Bouchées aux trois chocolats
2h 30min
Pannacotta au chocolat en deux textures
3sa 20 dk
Crème au praliné
2 godz. 20 min
Verrines choco-caramel-speculoos
3h 40min
Œufs au lait aux Carambar
1 godz. 30 min
Verrines coco, chocolat et speculoos
1 godz. 30 min
Crème à la pâte de speculoos
2h 40min
Crémeux de Carambar
2h 30min
Pannacottas after eight
5 Std. 35 Min
Pannacotta aux 3 chocolats
2h 30min