Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 22 confiserie au caramel, type Carambar, réfrigérés (voir "Conseil(s)")
-
130
g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
veya 130 g de crème fraîche épaisse, 15% m.g. - 4 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
- 500 g de mascarpone
- 60 g de sucre vanillé maison (voir "Conseil(s)")
- cacao en poudre pour la finition
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1625 kJ / 388 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 28 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Verrines choco-caramel-speculoos
3h 40min
Mousse vanille-pomme
7h
Les croustouilles
20min
Pannacottas after eight
5 Std. 35 Min
Crémeux de Carambar
2 Std. 30 Min
Œufs au lait aux Carambar
1h 30min
Iles flottantes aux carambars
1h 20 phút
SEPTEMBRE Dôme au chocolat et cœur vanille - Laurent Clément
12 Std.
Pannacotta aux 3 chocolats
2 Std. 30 Min
Coupelles de chocolat
2h 45min
Mousse au caramel salé
4h 30min
Crème à la pâte de speculoos
2 godz. 40 min