Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 22 confiserie au caramel, type Carambar, réfrigérés (voir "Conseil(s)")
-
130
g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
veya 130 g de crème fraîche épaisse, 15% m.g. - 4 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
- 500 g de mascarpone
- 60 g de sucre vanillé maison (voir "Conseil(s)")
- cacao en poudre pour la finition
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1625 kJ / 388 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 28 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Verrines choco-caramel-speculoos
3 Std. 40 Min
Iles flottantes aux carambars
1 Std. 20 Min
Œufs au lait aux Carambar
1h 30min
Mousse au caramel salé
4 Std. 30 Min
Crémeux de Carambar
2h 30min
Blanc-manger au speculoos, crème anglaise à la chicorée - Nicolas Gautier
6h 30min
Crème à la pâte de speculoos
2h 40 phút
Verrine à la pomme
30 Min
Pannacotta aux 3 chocolats
2h 30min
Les croustouilles
20 Min
Pièges aux speculoos
3 Std. 15 Min
Pannacottas after eight
5h 35min