Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte à pain
- 220 g d'eau, et un peu pour la cuisson
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 300 g de farine de blé, type 55, pour le plan de travail
- 1 c. à café bombée de sel
Le beurre d'ail
- 6 gousses d'ail
- 3 brins de persil plat frais
- 130 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- ½ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1453 kJ / 345 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Karbonhidrat
- 37.8 g
- Yağ
- 18.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Préfou de la mer
2 Std.
Ficelles apéro (Plaisir)
1 Std. 15 Min
Pâte à tartiner express
15 Min
Baguette roulée aux graines
2h 35min
Pain à effeuiller, lard et cheddar
2h 35min
Flammekueche
1 Std. 25 Min
Sauce ketchup
1 Std. 10 Min
Galettes de blé noir aux saint-jacques, sauce à l'andouille
1 Std. 10 Min
Pain hérisson au fromage à partager
3h 30min
Pâte feuilletée express
2 Std.
Flammekueche
1 Std. 50 Min
Tartinade de chorizo
5 Min