Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 400 g de crème liquide entière
- 35 g de sucre en poudre
- 15 g de sirop de menthe
- 85 g de chocolat noir 70% de cacao, coupé en carrés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1988 kJ / 477 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 38 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Iles flottantes aux carambars
1h 20 min
Minipannacottas à la pistache
6h 20min
Crémeux citron et framboises
2h 30min
Les palets roses de Jeanne
1h 15min
Pannacotta coco-kiwi
3h
Délice au Carambar
2h 30min
Pannacotta au chocolat en deux textures
3 godz. 20 min
Verrines coco, chocolat et speculoos
1h 30min
Iles flottantes au chocolat
1h 30min
Pannacotta au lemon curd
1h 45min
Pannacotta aux 3 chocolats
2h 30min
Crémeux de Carambar
2h 30min