Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g de parmesan
- 80 g d'oignon coupé en cubes d'1 cm
- 80 g de beurre
- 25 g d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto
- 80 g de vin blanc sec
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- du sel (très peu si vous utilisez du bouillon déshydraté)
- du poivre moulu
- 120 g de girolles fraîches
- 120 g de trompettes-de-la-mort fraîches
- 30 g de pignons de pin
- sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2642 kJ / 631 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 62 g
Alternatif tarifler
Risotto tout vert
40 min
Risotto aux cèpes
30 min
Risotto aux légumes verts et pesto revisité
45 min
Risotto végétarien
35min
Risotto aux artichauts, à la pancetta et aux amandes
1h
Risotto aux asperges
45 min
Risotto de printemps
55min
Risotto printanier
1h
Risotto aux asperges
35min
Gnocchi de châtaigne aux cèpes
1h
Risotto aux trompettes-de-la-mort
35min
Risotto aux morilles
45 min