Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La glace au sarrasin (la veille)
- 50 g de graines de kasha
-
250
g de lait ribot
veya 250 g de lait - 3 jaunes d'œufs
- 40 g de sucre en poudre
- 2 c. à soupe de miel
La garniture et la finition (le jour même)
- 15 g d'eau
- 50 g de sucre en poudre
- 30 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 70 g de biscuits bretons, type Roudor
- 100 g de pomme, coupée en morceaux
- 2 pointes de couteau de vanille en poudre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3544 kJ / 847 kcal
- Protein
- 15.5 g
- Karbonhidrat
- 112.5 g
- Yağ
- 39.5 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Craquelins garnis de brouillade aux crevettes
25min
Gratin aux fruits rouges
20 min
JANVIER - Crème caramel exotique - Eric Guérin
3 godz. 45 min
Blanc-manger au speculoos, crème anglaise à la chicorée - Nicolas Gautier
6h 30min
Blanc-manger coco-ananas
4h 15min
Kouign-amann
2 godz. 15 min
Croustade aux pommes
50min
Chips de crevettes
35min
Puddings au caramel
1h 5min
Biscuits à la goyave
1 Std. 20 Min
Sabayon gratiné aux clémentines
25min
Crème à la pâte de speculoos
2 Std. 40 Min