![Fenetra de Toulouse Fenetra de Toulouse](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C6956F76-46D3-457A-8B6B-0A4F5E54A1E5/Derivates/1366af46-b8ba-4eac-9e39-f7f6f8f27ac3.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte sablée
- 3 œufs, blancs et jaunes séparés
- 70 g de sucre en poudre
- 20 g d'eau
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 125 g de beurre doux, coupé en morceaux, et un peu pour le moule
- 1 pincée de sel
La garniture
- 180 g de confiture d'abricots
- 60 g d'écorce de citron confit
La meringue
- 20 g de farine de blé
- 80 g d'amandes en poudre
- 60 g de sucre glace maison
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2549.2 kJ / 609.8 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Karbonhidrat
- 82.7 g
- Yağ
- 26.5 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gâteau nantais
1 Std.
Charlotte au café façon tiramisu
12h 45min
Amaretti aux abricots
30 Min
Cake aux fruits confits
4 Std.
Pain de Gênes
1 Std.
Pithiviers
2 Std.
Crème d'amande aux raisins
1 Std. 40 Min
Crème à la horchata
50 Min
Gâteau de semoule
2 Std. 45 Min
Clafoutis exotique aux abricots secs
1u. 45min
Crème renversée au café
2 Std.
Pastis landais
2h 30min