Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 90 g de pâte de speculoos
- 250 g de lait
- 50 g de sucre en poudre
- 1 jaune d'œuf
- 1 œuf
- 450 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1141 kJ / 274 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Karbonhidrat
- 19.2 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 0.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
AVRIL - Riz au lait et caramel au chocolat - Nicolas Masse
2h
Riz au lait
1h
Blanc-manger au speculoos, crème anglaise à la chicorée - Nicolas Gautier
6h 30min
Crème dessert à la vanille
3 Std. 40 Min
Gâteau magique à la noix de coco
1h 30min
Verrines choco-caramel-speculoos
3 Std. 40 Min
Crème au lait de coco
15min
Délice au Carambar
2h 30min
Œufs au lait aux Carambar
1h 30min
Gâteau magique au caramel au beurre salé
3u. 15min
Crémeux de Carambar
2h 30min
Verrine à la pomme
30min