燉煮味噌牛肉

燉煮味噌牛肉

4.4 5 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 15 dk
4 人份

Malzemeler

  • 牛肋條 切塊(約3公分)
    350 克
  • 600 克
  • 蒜頭
    10 克
  • 10 克
  • 紅蘿蔔 切塊(約3公分)
    100 克
  • 蒟蒻 切塊(約3公分)
    100 克
  • 30 克
  • 清酒
    60 克
  • 味醂
    45 克
  • 醬油
    30 克
  • 紅味噌
    25 克
  • 鰹魚粉
    1 茶匙
  • 切蔥花
    10 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 17.8 g
Kalori 1363 kJ / 325 kcal
Yağ 17.6 g
Lif 2.2 g
Karbonhidrat 19.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...