Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g uskumru, füme, derisiz, küçük parçalara bölünmüş
-
30
g semizotu, sapları ayıklanmış
veya 30 g su teresi, sapları ayıklanmış - 100 g labne
- 70 g yoğurt
- 1 tk hardal
- ½ tk muskat, toz (isteğe bağlı)
- 15 g limon suyu
- 1 tutam deniz tuzu
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1270 kJ / 304 kcal
- Protein
- 11.6 g
- Karbonhidrat
- 1.6 g
- Yağ
- 27.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1 Std.
Yavaş Pişirilmiş Mantarlı Dana Sokum
5 Std. 20 Min
Uzakdoğu Sebzeleri Eşliğinde Beş Baharatlı Mantarlı Ördek ve Pirinç Pilavı
1 godz. 5 min
Asya Usulü Salata Sosu
Brak ocen
Sebze Suyu
Brak ocen
Elmalı Kereviz Püresi ve Sebzeler Eşliğinde Buharda Tavuk
40min
Taze Mısır Polentalı Balık Filetosu
1 godz. 5 min
Chawan Mushi - Japon Usulü Buharda Yumurta
35min
Demirhindi Şerbeti
13h 30 min
Tayvan Usulü Buharda Etli Yapışkan Pirinç
Brak ocen
Midyeli Penne
1 godz. 5 min
Kahveli Yenileyici Protein İçeceği
5 Min