Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 ½ yk zeytinyağı
- 250 g su, oda sıcaklığında
- ¾ tk tuz
- 2 tk instant kuru hamur mayası
- 250 g glutensiz un karışımı
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dilim
- Kalori
- 304.8 kJ / 72.9 kcal
- Protein
- 0.2 g
- Karbonhidrat
- 18.5 g
- Yağ
- 0.1 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pufidik Glütensiz Ekmek
1h 15min
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2h 30min
Tam Buğdaylı Pide
1h 35min
Keçiboynuzu Özlü Glütensiz Bisküvi
50min
Susamlı, Ay Çekirdekli Kraker
3h
Tam Tahıllı Cevizli Granola
1h 10min
Glütensiz Kabartma Tozu
5 min
Tam Buğdaylı ve Bademli Buharda Ekmek
2h
Ceviz ve Havuçlu Ekmek
2h
Maydanozlu Kereviz Çorbası
45 min
Tam Taneli Tahıl veya Bakliyat Unu
5 min
Ketojenik Yuvarlak Ekmekler
1h 15min