Cihazlar ve Aksesuarlar
香蔥培根烤蛋
Hazırlık 15 dk
Toplam 45 dk
9 杯
Malzemeler
-
油 少許,抹油用
-
培根 切段115 克
-
蛋 (蛋黃、蛋白分開備用)6 顆
-
蔥 切蔥花20 克
-
鹽¼ - ½ 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
鮮奶油50 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 杯
Protein
7.3 g
Kalori
576.4 kJ /
138.4 kcal
Yağ
12.1 g
Lif
0 g
Karbonhidrat
1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
關於雞蛋
11 Tarif
Tayvan
Tayvan