Cihazlar ve Aksesuarlar
義式蔬菜烘蛋
Hazırlık 15 dk
Toplam 45 dk
2 人份
Malzemeler
-
蛋4 顆
-
鹽½ 茶匙
-
洋蔥 切片100 克
-
油20 克
-
鴻喜菇 去除根部,剝散40 克
-
新鮮香菇 切塊60 克
-
櫛瓜 切圓片100 克
-
油漬番茄乾 切碎30 克
-
新鮮羅勒葉 略切5 克
-
帕瑪森起士 (塊狀) 刨絲20 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
22 g
Kalori
1480 kJ /
354 kcal
Yağ
25 g
Lif
3.5 g
Karbonhidrat
15 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
關於雞蛋
11 Tarif
Tayvan
Tayvan