蔥燒鯽魚、百合芥菜&花雕醉蝦

蔥燒鯽魚、百合芥菜&花雕醉蝦

4.6 5 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 45 dk
4 人份

Malzemeler

百合芥菜
  • 新鮮芥菜 切段(約2-3公分)
    300 克
  • 新鮮百合 洗淨,剝散
    10 克
  • 切絲
    5 克
  • 香油
    1 茶匙
  • ½ 茶匙
花雕醉蝦
  • 草蝦 去鬚腳和腸泥
    350 克
  • 花雕酒
    150 克
  • 當歸 (剝成小片)
    1 片
  • 紅棗
    3 顆
  • 1 茶匙
蔥燒鯽魚
  • 20 克
  • 切段
    50 克
  • 切片
    20 克
  • 冰糖
    20 克
  • 鯽魚,整尾 (約3條),洗淨、去除內臟
    400 克
  • 烏醋
    30 克
  • 醬油
    80 克
  • 花雕酒
    50 克
  • 200 克
  • 新鮮香菜 只取葉子
    2 枝

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 43.1 g
Kalori 1715.6 kJ / 410.3 kcal
Yağ 9 g
Lif 1.8 g
Karbonhidrat 24 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...