Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g di grano saraceno
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di farina di mais bramata
- 150 g di formaggio Bitto
- 40 g di burro, a pezzi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1703 kJ / 407 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Karbonhidrat
- 55.6 g
- Yağ
- 15.9 g
- Lif
- 1.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto ai quattro formaggi
40min
Polenta
1 Std.
Polenta e bruscitti
2 Std. 20 Min
Polenta di grano saraceno
1 Std.
Crema di Cogne
15 Min
Risotto alla monzese
35min
Sciatt
1 Std.
Risotto pere e Taleggio
40min
Torta paesana
1 Std. 10 Min
Risotto al Barolo
30min
Polenta al formaggio
1 Std.
Pizzoccheri
50min