Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g di grano saraceno
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di farina di mais bramata
- 150 g di formaggio Bitto
- 40 g di burro, a pezzi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1703 kJ / 407 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Karbonhidrat
- 55.6 g
- Yağ
- 15.9 g
- Lif
- 1.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pizzoccheri
50 min
Risotto all'Arneis con salsiccia di Bra
45 min
Salsa tonnata
20 Min
Polenta al formaggio
1h
Polenta di grano saraceno
1h
Risotto al Barolo
30 min
Bagna cauda
35 min
Sciatt
1h
Polenta concia alla valdostana
1 Std. 40 Min
Polenta e bruscitti
2h 20min
Risotto timo e toma
35 min
Risotto Castelmagno e nocciole
30 min