![Polenta con fonduta di formaggi Polenta con fonduta di formaggi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/35032312-B4C4-47C0-8966-3380923D326A/Derivates/16b91ac7-d4da-4df8-b606-4edbd8b9fb59.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Fonduta di formaggi
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 50 g di Gorgonzola
- 50 g di Fontina, a pezzi
- 50 g di Taleggio, a pezzi
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
Polenta
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di farina di mais bramata
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3335 kJ / 797 kcal
- Protein
- 22.1 g
- Karbonhidrat
- 83 g
- Yağ
- 41.8 g
- Lif
- 3.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polenta al formaggio
1 Std.
Polenta
1 Std.
Polenta concia alla valdostana
1j 40 menit
Flan ai quattro formaggi
1 Std.
Sformato di cardi
1 Std.
Soufflé al Castelmagno
55min
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25 Min
Fonduta
8 Std. 20 Min
Castagnaccio
1 Std.
Risotto ai quattro formaggi
40min
Salsa tonnata
20min
Salsa verde "Bagnet"
15 min