Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Fonduta di formaggi
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 50 g di Gorgonzola
- 50 g di Fontina, a pezzi
- 50 g di Taleggio, a pezzi
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
Polenta
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di farina di mais bramata
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3335 kJ / 797 kcal
- Protein
- 22.1 g
- Karbonhidrat
- 83 g
- Yağ
- 41.8 g
- Lif
- 3.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Flan di funghi porcini
1h
Zuppa di pane nero
30min
Polenta concia alla valdostana
1 Std. 40 Min
Risotto Castelmagno e nocciole
30min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1h 30min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50min
Brie in crosta con cipolle caramellate
1 Std. 10 Min
Flan di carote
50min
Polenta al formaggio
1h
Fonduta
8 Std. 20 Min
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25min
Bagna cauda
35min