Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Fonduta di formaggi
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 50 g di Gorgonzola
- 50 g di Fontina, a pezzi
- 50 g di Taleggio, a pezzi
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
Polenta
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di farina di mais bramata
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3335 kJ / 797 kcal
- Protein
- 22.1 g
- Karbonhidrat
- 83 g
- Yağ
- 41.8 g
- Lif
- 3.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polenta al formaggio
1h
Fonduta
8h 20min
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25min
Soufflè ai cardi al vapore
1h 20min
Piccoli flan al formaggio di capra e porri con salsa allo yogurt
45min
Salsa verde "Bagnet"
15 Min
Polenta concia alla valdostana
1h 40min
Fonduta svizzera
20min
Flan ai quattro formaggi
1h
Soufflé al Castelmagno
55 min
Fonduta con tartufo bianco
2 godz. 20 min
Crema al Parmigiano Reggiano
10 Min