Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 16 capesante, noci (parte bianca) e coralli (parte arancione), pulite e lavate
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 5 arance
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 937 kJ / 224 kcal
- Protein
- 15.4 g
- Karbonhidrat
- 16.3 g
- Yağ
- 10.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Capesante gratinate
30p
Polenta al nero di seppia con ragù di calamari
1h 20min
Capesante in crosta di pistacchi
30p
Gamberoni con avocado e yogurt
35p
Salmone e carciofi al Varoma
55min
Capesante della Vigilia (TM6)
50p
Sformatini di gamberi e verdure
35p
Petto d’anatra con pere e nocciole
1h 30 min
Filetto al vino passito e pepe verde (per 2 persone)
35p
Finocchi e gamberi allo zafferano
35p
Insalata di seppioline con salsa di spinaci
30p
Gamberi e ananas al lime e pepe rosa
40p