Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 16 capesante, noci (parte bianca) e coralli (parte arancione), pulite e lavate
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 5 arance
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 937 kJ / 224 kcal
- Protein
- 15.4 g
- Karbonhidrat
- 16.3 g
- Yağ
- 10.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Capesante in crosta di pistacchi
30 min
Filetto al vino passito e pepe verde (per 2 persone)
35 min
Sarde in saor
25 godz.
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15 min
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1h 40min
Capesante ai funghi porcini
1h 20 min
Capesante gratinate
30 min
Marinatura al pompelmo rosa e paprika
20 min
Coda di rospo croccante su purea nera
1h 50min
Capesante al pepe rosa con purè verde
50 min
Crema di zucca e capesante alla pancetta
1h
Gamberoni zafferano e arancia
30 min