Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g di asparagi privati della parte legnosa e lessati al dente (800 g se da mondare)
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 1 scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di zucchine a rondelle (1 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 150 g di ricotta, scolata dal siero
- 1 uovo
- 500 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 632.7 kJ / 151.2 kcal
- Protein
- 8.4 g
- Karbonhidrat
- 7.5 g
- Yağ
- 10.4 g
- Doymuş Yağ
- 3.9 g
- Lif
- 2.8 g
- Sodyum
- 135.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sformatini ai carciofi
1 Std.
Flan di cavolfiore
45 Min
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45 Min
Flan ai carciofi con pancetta e provola affumicata
50 Min
Tortini di zucca
1 Std. 20 Min
Sformatini di finocchi
1 Std. 30 Min
Soufflè ai cardi al vapore
1 Std. 20 Min
Flan al salmone affumicato
45 Min
Sformatini di carciofi con salsa allo zafferano
1 Std.
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1 Std. 15 Min
Flan di carote
50 Min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min