Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di cipolla a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di cimette di cavolfiore
- 100 g di patate a pezzi (2 cm)
- 50 g di vino bianco
- 250 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe
- 50 g di ricotta fresca
- 3 uova
Terminare la preparazione
- noce moscata in polvere q.b.
- germogli misti q.b.
- pane carasau q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 268 kJ / 64 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Karbonhidrat
- 2.7 g
- Yağ
- 4.2 g
- Lif
- 0.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fonduta
8h 20min
Mini bonet
2h
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 min
Piccoli flan al formaggio di capra e porri con salsa allo yogurt
45 min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1h 15min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15min
Sformatini di verza e mortadella
1h 30 min.
Sformatini ai porri
55 min
Bonèt
2h
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1h 30 min.
Sformatini di carciofi con salsa allo zafferano
1h
Tortini di zucca
1h 20 min.