![Purée aux trois racines Purée aux trois racines](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2d8f6770-5478-4c55-877b-d401c6ac4953/Derivates/86b37b0a-9b77-44b4-b7fe-adf648aa214c.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g de panais pelés, en cubes de 2 cm
- 300 g de pommes de terre farineuses, spécial purée pelées, en cubes de 2 cm
- 250 g de patate douce pelée, en cubes de 2 cm
- ½ c. à café de sel
- 350 g de lait
- 100 g de fromage à tartiner, type Boursin (ail et fines herbes, ciboulette et noix...)
- 2 brins de persil frais, effeuillé (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 769 kJ / 182 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 7 g
Alternatif tarifler
Purée panais potiron
45 min
Purée de céleri
25min
Purée panais-butternut, feuilles de betterave et pignons de pin
45 min
Soupe de panais à la cannelle
45 min
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1h 15 min.
Purée céleri-pomme
45 min
Purée de topinambour au chocolat blanc
40min
Purée aux saveurs asiatiques
40min
Purée de patate douce au gingembre
30 min
Purée butternut-noisettes
50 min
Mousseline de céleri-rave
45 min
Purée de panais et légumes d'hiver
40min