Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vanillepuddingfülle
- 500 g Milch
- 30 g Maisstärke
- 50 g Zucker
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
- ½ Vanilleschote, Mark ausgekratzt
Germteig
- 240 g Milch
- 40 g frische Germ
- 80 g Zucker
- 80 g Butter, weich, in Stücken
- 500 g Weizenmehl, universal
- 1 Ei
- ½ TL Salz
Fertigstellung
- 1 Eidotter, zum Bestreichen
-
Mandelblättchen, zum Bestreuen
veya Hagelzucker, zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 782 kJ / 187 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 1.7 g
Alternatif tarifler
Kärntner Reindling mit Vanillepudding
2h 45min
Schlosserbuben
9h
Sylter Sturmbeutel mit Erdbeersahne
1 Std.
Nussschleifen
2h
Topfenstrudel
2h 10min
Buchteln mit Vanillesauce
1h 40min
Mandel-Mohn-Strudel mit Marzipan
2h 45min
Kleine Charlotte
4u. 50min
Nussbeugerl
1 Std. 55 Min
Faschingskrapfen
2h 45min
Nussstrudel
2 Std. 30 Min
Hefezopf mit Puddingfüllung
1 Std. 30 Min