Cihazlar ve Aksesuarlar
Dinkel-Körner-Brot
Hazırlık 20 dk
Toplam 2sa 50 dk
24 Scheiben
Malzemeler
-
Mandeln50 g
-
Sonnenblumenkerne50 g
-
Kürbiskerne50 g
-
Wasser und etwas mehr zum Einweichen270 g
-
Butter zum Einfetten
-
Dinkelmehl Type 630500 g
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Salz1 ½ TL
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 Scheibe
Protein
4 g
Kalori
463 kJ /
110 kcal
Yağ
3 g
Lif
1.4 g
Karbonhidrat
15 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
THERMOMIX® Magazin 1/2018
42 Tarif
Almanya
Almanya
Bunları da beğenebilirsiniz...
Dinkel-Buttermilch-Brot
2sa 30 dk
Dinkel-Körner-Brot
1sa 30 dk
Sportler-Brot
3sa 50 dk
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1sa 30 dk
Sesambrot
2sa
Weizen-Dinkel-Brot
1sa 30 dk
Vollwertbrot
2sa 20 dk
Dinkel-Sonnenblumen-Brot
1sa 10 dk
Bürgermeisterbrot (Dinkel-Buchweizen-Brot)
1sa 30 dk
Körnerbrot
1sa 40 dk
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1sa 50 dk
Nuss-Buttermilch-Brot
2sa