Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte sablée
- 120 g de beurre, détaillé en cubes et un peu pour les moules
- 260 g de farine de blé, et un peu pour les moules
- 80 g de sucre en poudre
- 1 sachet de sucre vanillé
- 1 œuf
- 1 pincée de sel
La chantilly à la crème de marrons vanillée
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 250 g de mascarpone, très froid
- 300 g de crème de marrons vanillée, type Clément Faugier
Le dressage
- 50 g de crème de marrons vanillée, type Clément Faugier
- 30 g de graines de sésame
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 952.4 kJ / 227.8 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Karbonhidrat
- 23.6 g
- Yağ
- 13.3 g
- Lif
- 1.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mini-lingots marron-chocolat
40 Min
Le drômois
12 godz. 45 min
Fraisier macaroné revisité
2h 45min
Domino aux fraises
13h
Le macaron caramel
1h 50min
Dacquoise praliné-chocolat
50 Min
Strudel à la pomme
1 godz. 45 min
Gâteau à la vanille et aux amandes
3h 30min
Layer cake au lemon curd
5sa
Crème d'amande
10min
Tarte aux noix
3h
Tarte aux fruits à la crème mousseline
1 Std.