Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Le levain
- 100 g de farine à pain, type Manitoba
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 50 g d'eau
La pâte
- 80 g de noisettes émondées
- 60 g de sucre en poudre
- 220 g de beurre doux, coupé en morceaux, et un peu pour beurrer
- 100 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 1 œuf
- 3 jaunes d'œufs
- 250 g de farine de blé, type 45, et un peu pour fariner
- 1 pincée de sel
- 50 g de liqueur de cerise, type Maraschino
- 2 - 3 c. à soupe de sucre glace maison
- 70 g de miel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1607 kJ / 384 kcal / 1607 kJ / 384 kcal
- Protein
- 6 g / 6 g
- Karbonhidrat
- 35 g / 35 g
- Yağ
- 25 g / 25 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Oreillettes au citron et à l'orange
1h 30min
Brioche à la fleur d'oranger
5h
Le pain bannique
30 min
Roulé de pain
1 Std. 15 Min
Schiacciata au raisin
2h
Pain de Gênes
1h
Tarte à la noix de coco
1h
Brioche parisienne
24h
Brioches à la confiture de prunes
2h 20min
Gâteau magique au citron
3h 15min
Le pain bénit
2h 30min
Beignets au four
2h