Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte d’amandes
- 150 g d'amandes en poudre
- 150 g de sucre glace maison
- 1 blanc d'œuf
- 2 gouttes d'arôme d'amande amère
- 1 pointe de couteau de colorant alimentaire, de la couleur de votre choix
- 150 g de cerneaux de noix
Le caramel
- 50 g d'eau
- 200 g de sucre en poudre
- 5 gouttes de vinaigre d'alcool
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 673.2 kJ / 161 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Karbonhidrat
- 17.6 g
- Yağ
- 8.8 g
- Lif
- 1.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Macaron de Saint-Emilion
1h
Tuiles aux amandes
25min
Scones salés à l'orange et au magret fumé
40min
Mendiants au chocolat
30min
Fruits déguisés
45 Min
Sucettes chocolat-orange
2h 45min
Compotée de fruits d'automne
30min
Mendiants au chocolat noir et fruits secs
2 Std. 25 Min
Galantine de poulet, sauce au yaourt et à l'aneth
3 godz. 25 min
SEPTEMBRE - Caramels mous au beurre salé - Laurent Clément
3h 10min
Œufs de caille en gelée d'herbes
2hod. 30min
Sucre de Noël
1h 5min