Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 25 g d'huile d'olive
- 120 g d'oignon rouge, coupé en 4
- 4 branches de persil frais
- 400 g d'aubergines, en morceaux
- 200 g de tomates cerise
- 25 g de vin blanc sec
- 150 g de fromage blanc, 20% m.g.
- sel
- poivre moulu
- 600 g d'épaule d'agneau désossée, en morceaux
- 20 g de beurre salé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1984 kJ / 476 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 28 g
Alternatif tarifler
Emincé de veau à la normande
35min
Bœuf Stroganov
55 min
Bœuf bourguignon
2 godz. 30 min
Stifado de bœuf
1 godz. 30 min
Veau aux champignons, moutarde et tagliatelle
35min
Bœuf aux champignons
30min
Poulet sauce au cidre, lardons, oignons et noix de pécan
1 godz.
Bœuf au pain d'épices et pommes vapeur
45min
Bœuf aux oignons, paprika et gnocchis
30min
Paleron au potiron et au vin blanc
3 Std.
Curry d'agneau aux aubergines
50min
Bœuf à l'orange
1h 25min