Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 240 g d'eau
- 2 c. à café de sucre en poudre
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 450 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 40 g d'huile d'olive
- 2 c. à café rases de sel
- 70 g de tomates séchées
- 2 c. à soupe de romarin frais, effeuillé
- 1 c. à café de fleur de sel
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1577 kJ / 373 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 63 g
- Yağ
- 9 g
Alternatif tarifler
Focaccia aux tomates et à l'origan
2 Std. 50 Min
Focaccia aux olives
2 godz.
Focaccia au romarin
2 godz. 20 min
Focaccia au pecorino, au lard et crème d'artichaut
2 godz. 30 min
Focaccia des Pouilles
1 godz. 10 min
Focaccia au thym
3 Std.
Fougasse au jambon, tomates et mozzarella
2 godz. 35 min
Focaccia italienne
5h 10 min
Fougasse au romarin
3h 25 min
Focaccia au romarin et huile d'olive
3ωρ. 15 λεπτ.
Fougasse à la tomate et au chorizo
3h 20 min
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2 godz.