Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La glace à la fève tonka (la veille)
- 100 g de lait
- 100 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- ½ c. à café de fève tonka, fraîchement râpée
- ½ feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 2 jaunes d'œufs
- 40 g de sucre en poudre
Les copeaux de chocolat et la finition (le jour même)
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2508 kJ / 602.5 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Karbonhidrat
- 45.5 g
- Yağ
- 41 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Glace vanille aux noix de pécan caramélisées
36 Std.
Gianduja choco-Passion
18h 20min
Lemon curd
25 min
Glace à l'oseille
3h 20 min
Glace caramel au beurre salé
12h
Sphère comme une orange sanguine
18h
Brocéliande (Rodolphe GROIZARD - La Mare aux Oiseaux)
10 Std.
Soufflé glacé comme un Irish coffee
3h 45min
Glace à la pistache
12h
Focaccia aux abricots
4h
Glace stracciatella
12h
Cheesecake framboises
5h