Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de farine aux sept céréales
-
25
g de levure boulangère fraîche
veya 2 ½ c. à café de levure boulangère sèche - 330 g d'eau
- 60 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 1 c. à café de sel
- 2 brins de romarin frais, lavés, séchés et effeuillés
- 1 c. à café de gros sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1192 kJ / 285 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 3 g
Alternatif tarifler
Bretzels sucrés
4 Std.
Pralinés orientaux
30 Min
Pain à la feta et aux olives
5 Std. 15 Min
Focaccia au brocoli-rave
2j 10 menit
Focaccia au thym
3j
Focaccias aux herbes
3h 45min
Petits pains aux tomates confites et aux herbes aromatiques
3hod. 40min
Focaccia à la farine d'épeautre
2 Std. 25 Min
Pain à la farine d'épeautre
3j
Pain de seigle scandinave
26 godz.
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4 Std.
Fougasse au romarin
3h 25min