Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g d'oignons nouveaux
- 30 g d'échalote
- 40 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 1 pomme, type Reinette, épluchée et coupée en dés (1 cm)
- 5 brins de thym frais, les feuilles seulement, lavées et essuyées
- 280 g d'eau
-
1
c. à café de sucre en poudre
veya 1 c. à café de poudre de malt -
25
g de levure boulangère fraîche
veya 2 ½ c. à café de levure boulangère sèche - 500 g de farine à pain, type Manitoba
- 2 c. à café de sel et 2 pincées, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 950 kJ / 227 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 3 g
Alternatif tarifler
Focaccia aux olives
2 Std.
Pesto persan
10 Min
Focaccia à l'oignon
3h 15min
Focaccia au romarin
2h 20min
Focaccia aux olives
3h
Focaccia au thym
3h
Focaccia au romarin et huile d'olive
3h 15min
Focaccia apulienne
2sa 40 dk
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2 Std.
Fougasse au romarin
3h 25min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1h 50min
Focaccia aux oignons
2 godz. 15 min