Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g pork shoulder loin, cut in strips (1 cm)
- 2 tbsp fish sauce
- 100 g hot water
- 1 - 2 tbsp tamarind paste, adjust to taste
- 80 g onions
- 100 g shallots
- 10 g garlic cloves
- 4 - 6 dried chillies, soaked to soften
- 4 - 6 fresh red chillies
- 10 g fresh ginger
- 10 g galangal
- 20 g water
- 40 g oil
- 2 stalks fresh lemongrass
- 2 - 3 tbsp curry powder
- 2 kaffir lime leaves, shredded
- 180 g fresh coconut milk
- 1 tsp salt
- 10 g lump sugar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1527 kJ / 365 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 28 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Sweet and sour pork ribs
40min
Taiwanese three cup chicken
20min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3h 40min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Green Chillies With Pork Belly
25min
Salted Fish Pork Belly
30min
Dried Chilli Chicken with Potato
30min
Vietnamese Lemongrass Chicken
1 Std. 5 Min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30min