![Tamarind Pork Curry Tamarind Pork Curry](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D094089A-65EA-4DFF-A11D-BE925A2807AD/Derivates/0740352c-26ad-467f-bb05-a89e16ef1097.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g pork shoulder loin, cut in strips (1 cm)
- 2 tbsp fish sauce
- 100 g hot water
- 1 - 2 tbsp tamarind paste, adjust to taste
- 80 g onions
- 100 g shallots
- 10 g garlic cloves
- 4 - 6 dried chillies, soaked to soften
- 4 - 6 fresh red chillies
- 10 g fresh ginger
- 10 g galangal
- 20 g water
- 40 g oil
- 2 stalks fresh lemongrass
- 2 - 3 tbsp curry powder
- 2 kaffir lime leaves, shredded
- 180 g fresh coconut milk
- 1 tsp salt
- 10 g lump sugar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1527 kJ / 365 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 28 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ginger sesame oil chicken
25 min
Taiwanese three cup chicken
20 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1sa 50 dk
Dried Chilli Chicken with Potato
30 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Vietnamese Lemongrass Chicken
1h 5min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 min
Green Chillies With Pork Belly
25 min
Braised Yee Mee
30 min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 dk