Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g de parmesan, en morceaux (2-3 cm)
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 250 g de tomates concassées
- 2 bouquets de basilic frais, feuilles lavées et séchées
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu
- 500 g de pâte sèche, type paccheri
- 180 g de ricotta de brebis (ou ricotta de lait de vache selon les goûts)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1638 kJ / 391 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 62 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto alle cinque P
30 min
Spaghettini ail, huile et tomates-cerises
25 min
Rigatoni et sauce aux poivrons
30 min
Risotto à la tomate et burrata
30 min
Bucatini à l'amatriciana
45min
Gnocchi Tricolore
35min
One-Pot-Pasta au jambon
25 min
One pot à la grecque
30 min
Tortiglioni à la saucisse et aux champignons
35min
Risotto à la tomate et au basilic
30 min
Saumon au four et pesto aux herbes
50min
Risotto au citron et épinards
30 min